ЗА НАШЕ МАКЕДОНСКО

ПАКУВАЊА

“Наше Македонско пиво го има во PET амбалажа од 1.5л и стакло од 0.33л и 0.5л, kако и во пакување од 24*0.33л и 24*0.5л”

ИНФО

3D ПРОЕКЦИЈА ПИВАРА

Виртуелен пристап во нашата пивара !

Go top