МакедонскоПиво

Author archive

Македонско Пиво во Тинекс Зебра

Денеска повелете на промоција на наше македонско пиво во Тинекс Зебра од 15:00 до 19:00 часот, купете 1,5 L + 1,5 L наше македонско пиво и ќе добиете чаша гратис! На здравје!

Read more

НАШЕ МАКЕДОНСКО СВЕТЛО ПИВО

Создадено со мерак, премиум пиво по наш вкус! Совршен спој на оргинален рецепт и квалитет, НАШЕ МАКЕДОНСКО СВЕТЛО ПИВО, наша традиција! На здравје!

Read more

На здравје!

Наше Македонско е светло пиво, автентично подготвено според оригинален рецепт. Специфично балансирано со пријатна горчливост и вкус што го зголемува уживањето. Ова Премиум пиво се подготвува …

Read more
Go top