Новости

Вести од оваа категорија

СВЕЖО ПИВО ДИРЕКТНО ОД НАШАТА ПИВАРНИЦА

Локали каде можете да се освежите со Наше Македонско пиво.

Повеќе

Свежо точено Наше Македонско пиво на Пиво Фест 2016!

Повеќе

Свежо пиво директно од Пиварница!

Од оваа година во компанијата „Кожувчанка“ од Кавадарци почна со работа системот за точење на свежо, наше Македонско пиво. „Овој систем – свежо пиво директно од Пиварница, во светот е стандард на практикување при точење на пиво, а во Македонија сега консументите ќе имаат можност за прв пат да уживаат во квалитетот на свежото пиво благодарение […]

Повеќе

На здравје!

Повеќе

2 x 1,5L + ГРАТИС КРИГЛА

На здравје со наше Македонско!

Повеќе

Македонско Пиво во Тинекс Зебра

Денеска повелете на промоција на наше македонско пиво во Тинекс Зебра од 15:00 до 19:00 часот, купете 1,5 L + 1,5 L наше македонско пиво и ќе добиете чаша гратис! На здравје!

Повеќе

НАШЕ МАКЕДОНСКО СВЕТЛО ПИВО

Создадено со мерак, премиум пиво по наш вкус! Совршен спој на оргинален рецепт и квалитет, НАШЕ МАКЕДОНСКО СВЕТЛО ПИВО, наша традиција! На здравје!

Повеќе

На здравје!

Наше Македонско е светло пиво, автентично подготвено според оригинален рецепт. Специфично балансирано со пријатна горчливост и вкус што го зголемува уживањето. Ова Премиум пиво се подготвува …

Повеќе
Go top