Македонско Пиво во Тинекс Зебра

May 20, 2015

Денеска повелете на промоција на наше македонско пиво во Тинекс Зебра од 15:00 до 19:00 часот,
купете 1,5 L + 1,5 L наше македонско пиво и ќе добиете чаша гратис!
На здравје!

Go top