На здравје!

April 22, 2015

Наше Македонско е светло пиво, автентично подготвено според оригинален рецепт. Специфично балансирано со пријатна горчливост и вкус што го зголемува уживањето. Ова Премиум пиво се подготвува во насјсоврени услови, во Македонска пивара, под Компанијата со традиција од 1995 година, Кожувчанка од Кавадарци

Go top