Свежо пиво директно од Пиварница!

June 6, 2016

Од оваа година во компанијата „Кожувчанка“ од Кавадарци почна со работа системот за точење на свежо, наше Македонско пиво.

„Овој систем – свежо пиво директно од Пиварница, во светот е стандард на практикување при точење на пиво, а во Македонија сега консументите ќе имаат можност за прв пат да уживаат во квалитетот на свежото пиво благодарение на инвестицијата на Кожувчанка ДОО која изнесува 200.000 евра“

На здравје со Наше Македонско!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Go top