ЗА НАШЕ МАКЕДОНСКО

ПАКУВАЊА

“Наше Македонско пиво го има во PET амбалажа од 1.5л и стакло од 0.33л и 0.5л, kако и во пакување од 24*0.33л и 24*0.5л”

ИНФО

КОНТАКТ

Кожувчанка ДОО Кавадарци
ул. Шишка бр.37, Кавадарци, Р.Македонија
тел. +389 43 420 975, +389 43 400 963, факс +389 43 420 975, е-mail: info@makedonskopivo.mk

Go top